home informatie De mondhygienist Tarieven Contact

TARIEVEN

Vanaf 1 januari 2013 zijn er vaste tarieven gekomen deze zijn bepaald door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) kunt u nog meer informatie over de tarieven vinden.

De tarieven voor de mondhygiënist vind je hier.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Als u een tandartsverzekering heeft vergoeden vele verzekeraars de hele behandeling of een groot deel van de behandeling. Voor informatie over vergoedingen kunt het beste contact op nemen met uw zorgverzekeraar.

Kinderen krijgen de mondzorg vanuit de basisverzekering vergoed.

Betalen

De financiële administratie van mijn praktijk is overgedragen aan Infomedics Factoring. Infomedics zal voortaan de rekeningen verzenden en innen er wordt ook verzocht dat u deze voldoet aan Infomedics. Er is een mogelijkheid om de betaling te spreiden. Een tijdige betaling voorkomt verhoging van uw nota.

Waar mogelijk stuurt Infomedics uw nota('s) direct door naar uw zorgverzekeraar. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Infomedics via telefoonnummer 036-2031900, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook terecht op de website www.infomedics.nl.

Opmerkingen:

Wanneer u een tandheelkundige behandeling (en) behoeft die meer dan 150 euro kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. U weet zo met welke kosten u rekening moet houden.

 

 

 

 

 

 

 

---